Co. σωλήνων πτερυγίων Hangzhou, ΕΠΕ.

 

Παρέχουμε την αποδοτικότητα!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hangzhou Fin Tube Co., Ltd.

Hangzhou Fin Tube Co., Ltd.

1 2 3 4
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HZFT
Ετήσιες πωλήσεις : 10 Million-12 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 40% - 50%
Predecessor: Hangzhou Junqiang Machinery Manufacturer Co., Ltd.

    Το Hangzhou Fin Tube Company που περιορίζεται το μάρκετινγκ (HZFT μέσα απότομα), καθιερωμένος το 2006, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει το σχέδιο προϊόντων, την ανάπτυξη τεχνολογίας, την παραγωγή και. Την τελευταία δεκαετία, HZFT έχει βελτιστοποιήσει την τεχνολογία του ακέραιου?????????? σωλήνα που κάνει μας ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές σωλήνων πτερυγίων στο ίδιο επίπεδο Wieland και αδηφάγου. Με την ανάπτυξη αφιέρωσης, η αγορά έχει διαδώσει από εσωτερικό στην αρχή σε ολόκληρος κόσμος, ειδικά στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και οι ευρωπαϊκές χώρες όπως τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, κ.λπ. HZFT έχουν τους σημαντικούς τελικούς πελάτες όπως η ΟΜΆΔΑ HANGYANG, η ΟΜΆΔΑ KAISHANG, Co. φούρνων του Πεκίνου Huahai Zhongyi (HHZY) η βιομηχανική, το ΕΠΕ, η sino-γερμανική Co. εξοπλισμού μετάδοσης Shangdong Huacheng, το ΕΠΕ, Pentair, Raypak, κ.λπ.

 

    Μετά από την ανάπτυξη 10 ετών, οι γραμμές παραγωγής έχουν καλύψει σχεδόν όλους τους τύπους?????????? σωλήνων βασισμένων στην εξώθηση της διαδικασίας. Το υψηλότερο πτερύγιο νικελίου βαρελοποιών ή χαλκού φθάνει σε 1012mm, πτερύγιο 1516mm αργιλίου. Εν τω μεταξύ, το λέιζερ ένωσε στενά το σωλήνα πτερυγίων, που έχει την παρόμοια δομή του εξωθημένου τύπου, έχει αναπτυχθεί πιο πρόσφατα σε ένα πρόγραμμα μαζί με το συνεταιρισμό της Γερμανίας μας. Μπορούμε να ενώσουμε στενά το υλικό πτερυγίων 8-12meter σε ένα ύψος 710mm ομαλά στην κίνηση και το κύλισμα της διαδικασίας, που όχι μόνο εμπλουτίζει τη σειρά των προϊόντων μας, αλλά και μας κάνουμε ενός από τα δύο το σε ολόκληρο κόσμο που κυριαρχεί αυτήν την τεχνολογία.

 

    Οι σωλήνες πτερυγίων διαθέσιμοι με μας καλύψεις ενσωμάτωσαν το?????????? σωλήνα του χαλκού (C10200, C12000, C12200), Cupronickel (C70600), του αργιλίου (1060) και του κράματος αργιλίου (AISI6063), διμεταλλικός?????????? σωλήνας όπως ο χαλκός - αργίλιο, κράμα χαλκού - αργίλιο, χάλυβας – αργίλιο, ανοξείδωτο – αργίλιο, ενωμένος στενά λέιζερ σωλήνας πτερυγίων χρησιμοποιώντας το ανοξείδωτο και το τιτάνιο.

 

    Σχετικά με τον ακέραιο?????????? σωλήνα, τα πτερύγια λαμβάνονται από το ρόλο διαμορφώνοντας την εξωτερική επιφάνεια ενός μαλακού άνευ ραφής σαφούς σωλήνα. Η τεχνολογία συμπιέζει απλά το πάχος τοίχων που μετασχηματίζει στα ευθέα πτερύγια στο σωλήνα. Έτσι το πτερύγιο και ο σωλήνας είναι ενσωματωμένοι και αδιάσπαστοι, που αποφεύγει την αντίσταση θερμότητας μεταξύ του πτερυγίου και του σωλήνα, και βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας. Με βάση αυτήν την δομή, ο εξωθημένος τύπος μπορεί να επιζήσει των αυστηρότερων συνθηκών εργασίας από άλλους?????????? σωλήνες. Αφ' ετέρου παρουσιάζει διάφορα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η ενισχυμένη φυσική δομή, η αντίσταση στη δόνηση, η αντιδιαβρωτική δυνατότητα, και η μακριά ζωή υπηρεσιών, κ.λπ.

 

    Η εσωτερική επιφάνεια του?????????? σωλήνα μπορεί να είναι σαφής ή ή αυλάκωσε σύμφωνα με το αίτημα των πελατών στη διαφορετική αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας. Εκτός αυτού, η μορφή των?????????? σωλήνων μπορεί όχι μόνο να είναι σε κατ' ευθείαν, αλλά και μετά από τη μαλακή ανόπτηση στις ωμέγα μορφές, τις σπείρες, ή τις προσαρμοσμένες μορφές που εξυπηρετούν στις ανάγκες των πελατών.

 

    Το λέιζερ ένωσε στενά το σωλήνα πτερυγίων, αν και λαμβάνεται από την τεχνολογία συγκόλλησης λέιζερ, έχει τη δομή λίγο πολύ το ίδιο πράγμα όπως ο ακέραιος τύπος, που σημαίνουν αυτό μοιράζεται το παρόμοιο πλεονέκτημα. Ο σημαντικότερος είναι ότι κάνει τα πολύ σκληρότερα υλικά όπως το ανοξείδωτο και το τιτάνιο πιθανά σε αυτήν την δομή.

 

    Η?????????? παροχή σωλήνων HZFT μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέρμανση (με γκάζι λέβητες, συμπυκνώνοντας λέβητες, βραστήρες, βιομηχανικοί λέβητες, συμπυκνωτές αερίου σωλήνων, ηλιακά συστήματα), στη μηχανική και αυτοκίνητη εφαρμοσμένη μηχανική (ελαιοψυκτήρες, δοχεία ψύξης ορυχείων, αεροψυχραντήρες για τις μηχανές diesel), στη χημική εφαρμοσμένη μηχανική (δοχεία ψύξης αερίου και θερμάστρα, δοχείο ψύξης διαδικασίας), στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας (αεροψυχραντήρας, δροσίζοντας πύργος), και στην πυρηνική εφαρμοσμένη μηχανική (εργοστάσια εμπλουτισμού ουράνιου).

 

    Στην τεράστια παλίρροια της εξοικονόμησης ενέργειας και της εκπομπή-μείωσης, HZFT είναι έτοιμο για την ανάπτυξη βαρελακιών γύρω από τη γωνία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Fin Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Miao

Τηλ.:: + 86 - 571 - 23291511

Φαξ: 86-0571-23291511

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς